Дневен ред за 26-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Седницата ќе се одржи на 28.07.2023 година (петок) со... Повеќе → Дневен ред за 26-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 25-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Седницата ќе се одржи на 29.06.2023 година (четврток) со почеток... Повеќе → Дневен ред за 25-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 24-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Седницата ќе се одржи на 08.06.2023 година (четврток)... Повеќе → Дневен ред за 24-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 23-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Седницата ќе се одржи на 31.05.2023 година (среда) со почеток во... Повеќе → Дневен ред за 23-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 22-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Седницата ќе се одржи на 24.04.2023 година... Повеќе → Дневен ред за 22-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 21-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Седницата ќе се одржи на 15.03.2023 година (среда) со почеток во... Повеќе → Дневен ред за 21-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 20-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Седницата ќе се одржи на 28.02.2023 година (вторник) со почеток... Повеќе → Дневен ред за 20-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 19-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Седницата ќе се одржи на 25.01.2023 година (среда) со почеток во... Повеќе → Дневен ред за 19-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 18-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Седницата ќе се одржи на 27.12.2022 година (вторник) со почеток... Повеќе → Дневен ред за 18-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 17-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Нацрт Буџет на Општина Петровец за 2023 година Разгледување... Повеќе → Дневен ред за 17-та седница на Совет на Општина Петровец

Close Search Window