Соопштение за јавноста

Известувања|

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавноста

Дневен ред за 13-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Предлог одлука за одредување на надоместок за... Повеќе → Дневен ред за 13-та седница на Совет на Општина Петровец

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање Општина... Повеќе → Соопштение

Оградување на ПОУ „Братство и Единство“

Вести|

Општина Петровец изврши целосно оградување на училишното... Повеќе → Оградување на ПОУ „Братство и Единство“

Честит ден на Независноста на Република Македонија

Вести|

На сите жители на Репулика Македонија им го честитаме 8-ми... Повеќе → Честит ден на Независноста на Република Македонија

Тампонирање на сите улици во Бошњачка населба

Вести|

По поставување на одводната канализациона мрежа во... Повеќе → Тампонирање на сите улици во Бошњачка населба

Реконструкција на ООУ Кочо Рацин во Огњанци

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски заедно со председателот на... Повеќе → Реконструкција на ООУ Кочо Рацин во Огњанци

Прием на првачиња во ООУ Кочо Рацин

Вести|

По повод почетокот на новата учебна година 2022/23 година... Повеќе → Прием на првачиња во ООУ Кочо Рацин

Дневен ред за 12-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Предлог Одлука за усвојување на Годишен извештај за... Повеќе → Дневен ред за 12-та седница на Совет на Општина Петровец

Потпишан договор за усогласување на платите на државните службеници во општината

Вести|

Во просториите на Општина Петровец, претседателот на... Повеќе → Потпишан договор за усогласување на платите на државните службеници во општината

Close Search Window