Општина Петровец согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер е имател на информации. Барањата може да се достават до службено лице за посредување при остварување на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер:

Татјана Митевска-Гијовски
ул.1 бб 1043 Петровец
tanja.mitevska@yahoo.com
тел. 078/273-712

Барање за пристап до информации од јавен карактерpdf
Жалбаpdf
Листа на информации од јавен карактерpdf

Comments are closed.

Close Search Window
Големина на фонт