Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Предлог Одлука за предложување на репрогласување на заштитено подрачје

Седницата ќе се одржи на 29.06.2023 година (четврток) со почеток во 17:30 часот, во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец

Comments are closed.

Close Search Window