Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Разгледување на Нацрт Договор за отстапување (пренос) на право на користење на основно средство – Водоснабдителен систем
  2. Предлог Одлука за задолжување на Директорот на ЈКП Петровец
  3. Предлог Одлука за давање во сопственост на товарно моторно возило KIA (SK-523-UT) на ЈКП Петровец
  4. Предлог Одлука за давање во сопственост на товарно моторно возило KIA (SK-524-UT) на ЈКП Петровец

Седницата ќе се одржи на 08.06.2023 година (четврток) со почеток во 19:00 часот, во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец

Comments are closed.

Close Search Window