Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Објави|

Градоначалникот на општина Петровец согласно член 99 став 1... Read More → Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Поништување на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Комисијата за спроведување на постапки за отуѓување на... Read More → Поништување на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Исправка на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Во објава, објавена во печатени медиуми Вечер, Нова... Read More → Исправка на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Исправка на Објава бр.57 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Во објава, објавена во печатени медиуми Вечер, Нова... Read More → Исправка на Објава бр.57 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Среќна Нова 2021 година!

Вести|

На сите мои сограѓани, соработници и драги пријатели им ја... Read More → Среќна Нова 2021 година!

Доделување новогодишни пакетчиња

Вести|

По повод претстојните новогодишни празници... Read More → Доделување новогодишни пакетчиња

Објава за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Предмет на електронското јавно наддавање е градежно... Read More → Објава за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Увид во активностите околу поставувањето на канализационата мрежа во Бошњачка Населба

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски беше во Бошњачка... Read More → Увид во активностите околу поставувањето на канализационата мрежа во Бошњачка Населба

Објава за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Предмет на електронското јавно наддавање е градежно... Read More → Објава за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Увид во сработеното околу инфраструктурата во Горно Коњари

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски заедно со... Read More → Увид во сработеното околу инфраструктурата во Горно Коњари

Close Search Window