Постави прашање или пријави проблем

Со пополнување на формата, пријавете проблем или поставете прашање директно до одговорните лица во Општина Петровец.

Прашањата и пријавите се мониторираат на дневна база и на истите ќе ви биде одговорено во најкус можен рок!    Општина Петровец


    Comments are closed.

    Close Search Window