Facility Hours

Информации за поважни органи и телефони

Public Traffic

Дознајте кои автобуски линии сообраќаат во Петровец

Job Listings

Формулари и упатства за пополнување и поднесување

Park and Recreations

Поважни локалитети, паркови и места за рекреација

Вести

Последни новости во нашата Општина

Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Вести

За прв пат во Општина Петровец мајката Кристина Крстевска од населено место... Read More → Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки

Врз основа на член 65 став (6) од Законот за животна средина  („Службен весник... Read More → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Вести

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска,... Read More → Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

„Ви благодарам за поддршката и довербата што ја давате на Општина Петровец и на мене како нејзин градоначалник.“

– Градоначалник Борче Митевски

Close Search Window