Поништување на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Комисијата за спроведување на постапки за отуѓување на... Повеќе → Поништување на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

13 години од хеликоптерската несреќа кај с. Блаце

Вести|

Денес се одбележуваат 13 години од хеликоптерската несреќа... Повеќе → 13 години од хеликоптерската несреќа кај с. Блаце

Исправка на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Во објава, објавена во печатени медиуми Вечер, Нова... Повеќе → Исправка на Објава бр.58 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Исправка на Објава бр.57 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Во објава, објавена во печатени медиуми Вечер, Нова... Повеќе → Исправка на Објава бр.57 за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Среќна Нова 2021 година!

Вести|

На сите мои сограѓани, соработници и драги пријатели им ја... Повеќе → Среќна Нова 2021 година!

Доделување новогодишни пакетчиња

Вести|

По повод претстојните новогодишни празници... Повеќе → Доделување новогодишни пакетчиња

Објава за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Објави|

Предмет на електронското јавно наддавање е градежно... Повеќе → Објава за отуѓување на градежно неизградено земјиште

Дневен ред за 52-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Буџет на Општина Петровец за 2021 г. Одлука за... Повеќе → Дневен ред за 52-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 51-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за давање на согласност за... Повеќе → Дневен ред за 51-та седница на Совет на Општина Петровец

Увид во активностите околу поставувањето на канализационата мрежа во Бошњачка Населба

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски беше во Бошњачка... Повеќе → Увид во активностите околу поставувањето на канализационата мрежа во Бошњачка Населба

Close Search Window