Вести|

Ве информираме дека вечерва 20.08.2021 година (петок) се врши терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на целата територија на Општина Петровец во периодот од 20:30 часот до 00.00 часот.

Comments are closed.

Close Search Window