Седници|

ДНЕВЕН РЕД

  1. Предлог Одлука за изменување и дополнување на Програмата за уредување на градежно земјиште на Општина Петровец за 2021 год.

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window