Посета на претставници од Таеквондо клубот „Хулк“

Вести|

Денес во посета кај градоначалникот Борче Митевски беа... Повеќе → Посета на претставници од Таеквондо клубот „Хулк“

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Општина Петровец и Макпетрол АД Скопје

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски и... Повеќе → Потпишан меморандум за соработка помеѓу Општина Петровец и Макпетрол АД Скопје

Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

Предлог Одлука за давање на финансиска помош на ФК... Повеќе → Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Петровец

Исправка на Објава бр.66 за отуѓување на градежно земјиште

Објави|

Во објава, објавена на ден 22.12.2023 година во печатени медиуми... Повеќе → Исправка на Објава бр.66 за отуѓување на градежно земјиште

Среќна Нова 2024 година

Вести|

Почитувани сограѓани, Не делат часови од заминување на 2023... Повеќе → Среќна Нова 2024 година

Одржан новогодишен базар во ООУ Кочо Рацин

Вести|

Во ООУ „Кочо Рацин“ во Петровец се одржа Новогодишен базар... Повеќе → Одржан новогодишен базар во ООУ Кочо Рацин

Поделени новогодишни пакетчиња на дечињата до трето одделение

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски,... Повеќе → Поделени новогодишни пакетчиња на дечињата до трето одделение

Одржана 16-та Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Вести|

Во просториите на Општина Петровец се одржа 16-тата Седница... Повеќе → Одржана 16-та Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Предновогодишна средба со подмладокот на ФК Петровец

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски,... Повеќе → Предновогодишна средба со подмладокот на ФК Петровец

Објава бр.66 за отуѓување на градежно земјиште

Објави|

Објава за отуѓување на градежно земјиште сопственост на... Повеќе → Објава бр.66 за отуѓување на градежно земјиште

Close Search Window