Известувања|

Почитувани,

Ни претставува голема чест и задоволство да Ве поканиме сите заедно да го одбележиме Денот на Општина Петровец, на 15.05.2024 година (Среда) со почеток во 17:00 часот.

По тој повод во спортската сала на О.О.У. Кочо Рацин Петровец, Градоначалникот на Општина Петровец ќе се обрати пред присутните, а потоа во просториите на О.О.У. Кочо Рацин Петровец ќе се одржи коктел забава.

Со вашето присуство ќе ја збогатите оваа наша свеченост.

Ви благодариме,

Градоначалник,
Борче Митевски

Comments are closed.

Close Search Window