Реновирање на домот во Сушица

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски заедно со Претседателот на... Read More → Реновирање на домот во Сушица

Соопштение за активности за формирање на адресен регистар

Известувања|

Агенцијата за катастар на недвижности за формирање на... Read More → Соопштение за активности за формирање на адресен регистар

Увид во градежните активности во Ржаничино

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во населено... Read More → Увид во градежните активности во Ржаничино

Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став(6) од Законот за животна средина... Read More → Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Акција за засадување на зимзелени дрвја

Вести|

По извршеното расчистување на дивите депонии кои беа... Read More → Акција за засадување на зимзелени дрвја

Расчистување на дивите депонии

Вести|

Дивите депонии каде несовесните жители го одложуваат... Read More → Расчистување на дивите депонии

Увид во градежните активности во Чифлик

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски го посети населеното место... Read More → Увид во градежните активности во Чифлик

Увид во поставувањето на канализациона мрежа на ул.11

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски беше на увид во работата... Read More → Увид во поставувањето на канализациона мрежа на ул.11

Изградба на просторија за потребите на пензионерите во Катланово

Вести|

Во населено место Катланово, во тек е изградба на... Read More → Изградба на просторија за потребите на пензионерите во Катланово

Акција за чистење и засадување на дрвца

Вести|

И покрај лошите временски услови кои беа проследени со... Read More → Акција за чистење и засадување на дрвца

Close Search Window