Доделени 160 пакети хуманитарна помош

Вести|

По повод големиот муслимански празник КУРБАН БАЈРАМ,... Повеќе → Доделени 160 пакети хуманитарна помош

Пуштена во употреба улица во Огњанци

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски заедно со председателот на... Повеќе → Пуштена во употреба улица во Огњанци

Пуштена во употреба улица во Долно Коњари

Вести|

Во населеното место Долно Коњари се пушти во употреба... Повеќе → Пуштена во употреба улица во Долно Коњари

Набавени контејнери и канти за собирање на смет

Вести|

Општина Петровец за потребите на ЈКП Петровец изврши... Повеќе → Набавени контејнери и канти за собирање на смет

Пуштање во употреба на ул.2 во Ржаничино

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски заедно со директорот на ЈКП... Повеќе → Пуштање во употреба на ул.2 во Ржаничино

Поставување на одводна канализациона мрежа во Ржаничино

Вести|

Во населено место Ржаничино во тек се градежни активности... Повеќе → Поставување на одводна канализациона мрежа во Ржаничино

Реновирање на ПОУ „Братство – Единство“ во Сушица

Вести|

Во населено место Сушица, во тек се градежни активности на... Повеќе → Реновирање на ПОУ „Братство – Единство“ во Сушица

Празнување на Света Тројица

Вести|

По повод христијанскиот празник Света Тројица, денес... Повеќе → Празнување на Света Тројица

Пуштена во употреба нова спортска соблекувална на ФК Ржаничино

Вести|

Во населено место Ржаничино, градоначалникот Борче... Повеќе → Пуштена во употреба нова спортска соблекувална на ФК Ржаничино

Пуштена во употреба главната улица во Ќојлија

Вести|

На 15.06.2021 година, свечено со сечење на лента, официјално се... Повеќе → Пуштена во употреба главната улица во Ќојлија

Close Search Window