Средба со инвеститорите од зоната Ќојлија

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во... Повеќе → Средба со инвеститорите од зоната Ќојлија

19-ти Меморијален марш во чест на претседателот Борис Трајковски

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски... Повеќе → 19-ти Меморијален марш во чест на претседателот Борис Трајковски

Реконструкција на три улици во Петровец, Летевци и Градманци

Вести|

Општина Петровец изврши реконструкција на три улици во... Повеќе → Реконструкција на три улици во Петровец, Летевци и Градманци

Донации во Петровец по катастрофалниот земјотрес во Турција и Сирија

Вести|

Ве информираме дека Општина Петровец во кругот на... Повеќе → Донации во Петровец по катастрофалниот земјотрес во Турција и Сирија

Пуштена во употреба пешачко-велосипедската патека Петровец-Ржаничино

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски... Повеќе → Пуштена во употреба пешачко-велосипедската патека Петровец-Ржаничино

Еднократна парична помош за деца со попреченост

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски ги... Повеќе → Еднократна парична помош за деца со попреченост

Сочувство до семејствата на починатите во земјотресите во Турција и Сирија

Вести|

Во вакви тешки и трагични мигови настанати од... Повеќе → Сочувство до семејствата на починатите во земјотресите во Турција и Сирија

Светиот крст во рацете на Теодор Миленковски

Вести|

Денес големиот христијански празник Богојавление –... Повеќе → Светиот крст во рацете на Теодор Миленковски

Гостување во емисијата „Везилка“

Вести|

Доцна синоќа се снимаше емисијата „Везилка“ на Алфа ТВ... Повеќе → Гостување во емисијата „Везилка“

15 години од хеликоптерската несреќа во Блаце

Вести|

Денес 12.01.2023 година, во Катлановско Блаце се одбележаа 15... Повеќе → 15 години од хеликоптерската несреќа во Блаце

Close Search Window