Вести|

Во Мултифункционалната зона Ќојлија се асфалтираше улица „3“ под покровителство на четири општествено одговорни фирми. Градоначалникот Борче Митевски и претседателот на Советот на Општина Петровец Блаже Никчевски беа присутни во зоната за одблиску да се запознаат со текот на оваа градежна активност.

Comments are closed.

Close Search Window