Вести|

На денешната одржана 15-та седница при Советот на Центарот за развој на Скопски плански регион, градоначалникот Борче Митевски денес едногласно беше изгласан за нов Претседател на Скопски Плански Регион.

Центарот за развој на Скопски плански регион и останатите присутни на седницата му ја честитаа новата Титула Претседател на Совет на Скопски пласнки регион.

Comments are closed.

Close Search Window