Вести|

Денес, од страна на г-динот Бојан Ранташа – Претседателот на Здружението на граѓани „Центар за одржливи иницијативи“ – Скопје, беше доделено признание во име на Општина Петровец како општина со најголем потенцијал во Скопски Плански Регион за 2023 година.

Ова признание е уште еден доказ за нашата работа и посветеност, заедно со Советот и општинската администрација.

Општина Петровец ќе продолжи да се развива и да ги проширува своите потенцијали и во иднина.

Comments are closed.

Close Search Window