Вести|

Синоќа, во Скопје се одржа меѓународен турнир во бокс „Златен Гонг“ на кој учество земаа голем број боксери од повеќе европски држави.

Како и секоја година наназад и оваа година честа да ги додели медалите и пехарите на победниците во финалните борби во „Златен Гонг“ му припадна на актуелниот градоначалник на Општина Петровец и вицешампионот на поранешна Југославија во тешка категорија – Борче Митевски.

Comments are closed.

Close Search Window