Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Повеќе → Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски и... Повеќе → Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Вести|

Општина Петровец за потребите на Ј.К.П. – Петровец набави... Повеќе → Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Увид во асфалтирањето и канализацијата во н.м. Петровец

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Повеќе → Увид во асфалтирањето и канализацијата во н.м. Петровец

Пуштен во употреба новиот службен вебсајт на општината

Вести|

На 20-ти април, свечено беше пуштен во употреба новиот... Повеќе → Пуштен во употреба новиот службен вебсајт на општината

Изградба на пешачка патека во Катланово

Вести|

Во населено место Катланово се изгради уште една пешачка... Повеќе → Изградба на пешачка патека во Катланово

Дезинфекција на јавните објекти

Вести|

Денес ,се изврши дезинфекција и на преостанатиот дел на... Повеќе → Дезинфекција на јавните објекти

Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за усвојување на Завршната... Повеќе → Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Квартален извештај за извршување на буџетот за... Повеќе → Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 38-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за верификација на мандатот на... Повеќе → Дневен ред за 38-та седница на Совет на Општина Петровец

Close Search Window