Дневен ред за 43-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за ослободување од обврската за... Повеќе → Дневен ред за 43-та седница на Совет на Општина Петровец

Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Вести|

Денес, во населеното место Огњанци, градоначалникот Борче... Повеќе → Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Вести|

Кочо Рацин или целосно Koста Апостолов Солев Рацин роден е... Повеќе → Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Расчистување на дивите депонии

Вести|

Општина Петровец покрај инфраструктурните активности... Повеќе → Расчистување на дивите депонии

Дневен ред за 42-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Програма за изработка на урбанистички... Повеќе → Дневен ред за 42-та седница на Совет на Општина Петровец

Поделени 130 прехранбени пакети со цел полесно надминување на кризата

Вести|

Општина Петровец во изминативе неколку дена за социјално... Повеќе → Поделени 130 прехранбени пакети со цел полесно надминување на кризата

Дневен ред за 41-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог буџетски календар на Општина Петровец... Повеќе → Дневен ред за 41-та седница на Совет на Општина Петровец

Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Повеќе → Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски и... Повеќе → Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Вести|

Општина Петровец за потребите на Ј.К.П. – Петровец набави... Повеќе → Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Close Search Window