Седници|

  1. Предлог Одлука за доделување на финансиска помош на физичкото лице Индира Пасинечки од н.м Катланово за опожарена семејна куќа

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window