Вести|

Ве известуваме дека од денес во училиштата каде што учат вашите првачиња, може да ги подигнете финансиските средства во висина од 4.000 денари кои Општина Петровец ги доделува за сите првачиња кои учат на територијата на Општина Петровец. За повеке информации и потребната документација која треба да ја доставите обратете се до одделенските наставници.

Comments are closed.

Close Search Window