Пуштена во употреба нова спортска соблекувална на ФК Ржаничино

Вести|

Во населено место Ржаничино, градоначалникот Борче... Повеќе → Пуштена во употреба нова спортска соблекувална на ФК Ржаничино

Пуштена во употреба главната улица во Ќојлија

Вести|

На 15.06.2021 година, свечено со сечење на лента, официјално се... Повеќе → Пуштена во употреба главната улица во Ќојлија

Дневен ред за 58-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Барање помош црквниот храм Успение на пресвета... Повеќе → Дневен ред за 58-та седница на Совет на Општина Петровец

Пуштена во употреба нова спортска сала

Вести|

Денес, свечено со сечење на лента се пушти во употреба... Повеќе → Пуштена во употреба нова спортска сала

Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став (6) од Законот за животна средина... Повеќе → Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Објава бр.60 за отуѓување на градежно земјиште

Објави|

Предмет на електронското јавно наддавање е градежно... Повеќе → Објава бр.60 за отуѓување на градежно земјиште

Градежни активности на ул.22 и ул.9 во Петровец

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски заедно со претседателот на... Повеќе → Градежни активности на ул.22 и ул.9 во Петровец

Положување на свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Вести|

По повод одбележувањето на патрониoт празник на... Повеќе → Положување на свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Поставување на канализациона мрежа на 2 улици во Петровец

Вести|

Во населено место Петровец во тек е поставување на... Повеќе → Поставување на канализациона мрежа на 2 улици во Петровец

Санирање на пат во Ќојлија

Вести|

Во населено место Ќојлија се отпочна со санација на... Повеќе → Санирање на пат во Ќојлија

Close Search Window