Се одржа акција за чистење на смет

Вести|

По повод иницијативата за Еколошка општина ,,ЗА ЧИСТА И... Повеќе → Се одржа акција за чистење на смет

Пуштен во употреба нов пазарен простор

Вести|

Пуштен е во употреба новиот пазарен простор кој се наоѓа во... Повеќе → Пуштен во употреба нов пазарен простор

Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Вести|

Општина Петровец започна со замена на светилките од... Повеќе → Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Ивид во изградбата на улица во Сушица

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во населеното... Повеќе → Ивид во изградбата на улица во Сушица

Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за давање согласност на на... Повеќе → Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Петровец

Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митревски... Повеќе → Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Објави|

Градоначалникот на Петровец согласно член 99 став 1, член 107... Повеќе → Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за давање согласност на... Повеќе → Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Петровец

Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Вести|

Општина Петровец започна со изградба на пешачка патека во... Повеќе → Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за плаќање на три рати врз основа... Повеќе → Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Петровец

Close Search Window