Соопштение за јавноста

Известувања|

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавноста

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање Општина... Повеќе → Соопштение

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање Општина... Повеќе → Соопштение

Соопштение за јавноста

Известувања|

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавноста

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање Општина... Повеќе → Соопштение

Соопштение за јавноста

Известувања|

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавноста

Соопштение за јавноста

Известувања|

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавноста

Прскање против комарци на 29 јуни

Известувања|

Ве известуваме дека на ден 29.06.2022 година (среда) на... Повеќе → Прскање против комарци на 29 јуни

Известување

Известувања|

Врз основа на член 3 од Уредбата за учество на јавноста во... Повеќе → Известување

Известување

Известувања|

Врз основа на член 50 од Законот за локална самоуправа (Сл.... Повеќе → Известување

Close Search Window