Известување за достапност на документ

Известувања|

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во... Повеќе → Известување за достапност на документ

Одбележување на Денот на Општина Петровец

Известувања|

Почитувани, Ни претставува голема чест и задоволство да Ве... Повеќе → Одбележување на Денот на Општина Петровец

Соопштение

Известувања|

Врз основа на член 35, а во врска со член 51 од Законот за... Повеќе → Соопштение

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање (Сл. весник... Повеќе → Соопштение

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање (Сл. весник... Повеќе → Соопштение

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање (Сл. весник... Повеќе → Соопштение

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање (Сл. весник... Повеќе → Соопштение

Рехабилитација на улица од Петровец до Огњанци, КП 906

Известувања|

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во... Повеќе → Рехабилитација на улица од Петровец до Огњанци, КП 906

Соопштение

Известувања|

Врз основа на Законот за урбанистичко планирање (Сл. весник... Повеќе → Соопштение

Известување: Бадникова поворка 2023

Известувања|

Почитувани верници, Ве информираме дека по повод... Повеќе → Известување: Бадникова поворка 2023

Close Search Window