Положување на свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Вести|

По повод одбележувањето на патрониoт празник на... Повеќе → Положување на свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Поставување на канализациона мрежа на 2 улици во Петровец

Вести|

Во населено место Петровец во тек е поставување на... Повеќе → Поставување на канализациона мрежа на 2 улици во Петровец

Санирање на пат во Ќојлија

Вести|

Во населено место Ќојлија се отпочна со санација на... Повеќе → Санирање на пат во Ќојлија

Увид во изградбата на улица 4 во Огњанци

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во населено... Повеќе → Увид во изградбата на улица 4 во Огњанци

75 години ФК Петровец

Вести|

По повод јубилејот од 75 години постоење на ФК Петровец... Повеќе → 75 години ФК Петровец

Пуштени во употреба две улици во Петровец

Вести|

Во населено место Петровец се пуштија во употреба две улици... Повеќе → Пуштени во употреба две улици во Петровец

Честит Рамазан Бајрам

Вести|

На сите граѓани од исламската вероисповед кои го слават... Повеќе → Честит Рамазан Бајрам

Доделување на хуманитарна помош по повод празник Рамазан Бајрам

Вести|

По повод претстојниот муслимански празник Рамазан Бајрам,... Повеќе → Доделување на хуманитарна помош по повод празник Рамазан Бајрам

Пуштена во употреба асфалтирана улица во Ржаничино

Вести|

Во населено место Ржаничино се пушти во употреба ул.5 која е... Повеќе → Пуштена во употреба асфалтирана улица во Ржаничино

Честит и вековит 6-ти Мај – Ѓурѓовден

Вести|

По повод православниот празник Ѓурѓовден, на жителите од... Повеќе → Честит и вековит 6-ти Мај – Ѓурѓовден

Close Search Window