Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став (6) од Законот за животна средина ... Read More → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Вести|

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија... Read More → Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Пуштање во употреба на улица во Сушица

Вести|

Денес, Градоначалникот Борче Митевски заедно со... Read More → Пуштање во употреба на улица во Сушица

Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (БЕТОН АД)

Објави|

Градоначалникот на општина Петровец согласно член 99 став 1,... Read More → Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (БЕТОН АД)

Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (ЕУРОЛИГНИТ)

Објави|

Градоначалникот на општина Петровец согласно член 99 став 1,... Read More → Објава за нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола (ЕУРОЛИГНИТ)

Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став(6) од Законот за животна средина... Read More → Одлука за Неспроведување на стратегиска оцена

Започна новата учебна година

Вести|

Школската учебна година оваа година започна на 1-ви... Read More → Започна новата учебна година

Дневен ред за 47-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за дополна на Програмата за... Read More → Дневен ред за 47-та седница на Совет на Општина Петровец

Се одржа акција за чистење на смет

Вести|

По повод иницијативата за Еколошка општина ,,ЗА ЧИСТА И... Read More → Се одржа акција за чистење на смет

Пуштен во употреба нов пазарен простор

Вести|

Пуштен е во употреба новиот пазарен простор кој се наоѓа во... Read More → Пуштен во употреба нов пазарен простор

Close Search Window
Големина на фонт