Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Вести|

Општина Петровец започна со замена на светилките од... Read More → Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Ивид во изградбата на улица во Сушица

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во населеното... Read More → Ивид во изградбата на улица во Сушица

Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за давање согласност на на... Read More → Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Петровец

Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митревски... Read More → Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Објави|

Градоначалникот на Петровец согласно член 99 став 1, член 107... Read More → Објава на Барање за издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола

Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за давање согласност на... Read More → Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Петровец

Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Вести|

Општина Петровец започна со изградба на пешачка патека во... Read More → Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за плаќање на три рати врз основа... Read More → Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 43-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за ослободување од обврската за... Read More → Дневен ред за 43-та седница на Совет на Општина Петровец

Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Вести|

Денес, во населеното место Огњанци, градоначалникот Борче... Read More → Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Close Search Window
Големина на фонт