Акција за засадување на зимзелени дрвја

Вести|

По извршеното расчистување на дивите депонии кои беа... Повеќе → Акција за засадување на зимзелени дрвја

Расчистување на дивите депонии

Вести|

Дивите депонии каде несовесните жители го одложуваат... Повеќе → Расчистување на дивите депонии

Увид во градежните активности во Чифлик

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски го посети населеното место... Повеќе → Увид во градежните активности во Чифлик

Увид во поставувањето на канализациона мрежа на ул.11

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски беше на увид во работата... Повеќе → Увид во поставувањето на канализациона мрежа на ул.11

Дневен ред за 55-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Барање Ф.К. Ржаничино. Предлог Одлука за... Повеќе → Дневен ред за 55-та седница на Совет на Општина Петровец

Изградба на просторија за потребите на пензионерите во Катланово

Вести|

Во населено место Катланово, во тек е изградба на... Повеќе → Изградба на просторија за потребите на пензионерите во Катланово

Акција за чистење и засадување на дрвца

Вести|

И покрај лошите временски услови кои беа проследени со... Повеќе → Акција за чистење и засадување на дрвца

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став(6) од Законот за животна средина... Повеќе → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Одлуки|

Врз основа на член 65 став(6) од Законот за животна средина... Повеќе → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Јавен оглас за доброволно пријавени лица

Известувања|

Врз основа на член 46 од Закон за просторно и урбанистичко... Повеќе → Јавен оглас за доброволно пријавени лица

Close Search Window