Вести|

Општина Петровец изврши целосна реконструкција уште на две локални улици во населено место Петровец. Станува збор за крак на улица „6“ во должина од 190 метри со вредност од 1.326.786,00 денари и крак на улица „12“ во должина од 100 метри со вредност од 711.562,00 денари.

Финансиските средства за реконструкција на гореспоменатите локални улици во целост се обезбедени од Буџетот на Општина Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window