Седници|

  1. Нацрт Буџет на Општина Петровец за 2023 година
  2. Разгледување на проблемот со водоснабдувањето во т.н Перова населба во н.м Катланово

Седницата ќе се одржи во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window