Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Вести|

За прв пат во Општина Петровец мајката Кристина Крстевска... Повеќе → Кристина Крстевска од Ржаничино на свет донесе тројка

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Вести|

Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија... Повеќе → Среќно заминување во пензија на нашата колешка Ангелија Костадиновска

Пуштање во употреба на улица во Сушица

Вести|

Денес, Градоначалникот Борче Митевски заедно со... Повеќе → Пуштање во употреба на улица во Сушица

Започна новата учебна година

Вести|

Школската учебна година оваа година започна на 1-ви... Повеќе → Започна новата учебна година

Се одржа акција за чистење на смет

Вести|

По повод иницијативата за Еколошка општина ,,ЗА ЧИСТА И... Повеќе → Се одржа акција за чистење на смет

Пуштен во употреба нов пазарен простор

Вести|

Пуштен е во употреба новиот пазарен простор кој се наоѓа во... Повеќе → Пуштен во употреба нов пазарен простор

Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Вести|

Општина Петровец започна со замена на светилките од... Повеќе → Замена на светилките од уличното осветлување во Петровец и Ржаничино

Ивид во изградбата на улица во Сушица

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски денес беше во населеното... Повеќе → Ивид во изградбата на улица во Сушица

Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митревски... Повеќе → Положување свежо цвеќе пред споменикот на ранетите и починатите борци на ДАГ

Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Вести|

Општина Петровец започна со изградба на пешачка патека во... Повеќе → Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Close Search Window