Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Вести|

Кочо Рацин или целосно Koста Апостолов Солев Рацин роден е... Read More → Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Расчистување на дивите депонии

Вести|

Општина Петровец покрај инфраструктурните активности... Read More → Расчистување на дивите депонии

Дневен ред за 42-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Програма за изработка на урбанистички... Read More → Дневен ред за 42-та седница на Совет на Општина Петровец

Поделени 130 прехранбени пакети со цел полесно надминување на кризата

Вести|

Општина Петровец во изминативе неколку дена за социјално... Read More → Поделени 130 прехранбени пакети со цел полесно надминување на кризата

Дневен ред за 41-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог буџетски календар на Општина Петровец... Read More → Дневен ред за 41-та седница на Совет на Општина Петровец

Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Read More → Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски и... Read More → Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Вести|

Општина Петровец за потребите на Ј.К.П. – Петровец набави... Read More → Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Увид во асфалтирањето и канализацијата во н.м. Петровец

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Read More → Увид во асфалтирањето и канализацијата во н.м. Петровец

Пуштен во употреба новиот службен вебсајт на општината

Вести|

На 20-ти април, свечено беше пуштен во употреба новиот... Read More → Пуштен во употреба новиот службен вебсајт на општината

Close Search Window
Големина на фонт