Изградба на пешачка патека во Катланово

Вести|

Во населено место Катланово се изгради уште една пешачка... Read More → Изградба на пешачка патека во Катланово

Дезинфекција на јавните објекти

Вести|

Денес ,се изврши дезинфекција и на преостанатиот дел на... Read More → Дезинфекција на јавните објекти

Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за усвојување на Завршната... Read More → Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Квартален извештај за извршување на буџетот за... Read More → Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Петровец

Дневен ред за 38-та седница на Совет на Општина Петровец

Седници|

ДНЕВЕН РЕД Предлог Одлука за верификација на мандатот на... Read More → Дневен ред за 38-та седница на Совет на Општина Петровец

Close Search Window
Големина на фонт