Видео Галерија

Бројни проекти се реализираат во општина Петровец, Пешевски изврши увид на активностите

There are no translations available.

 

Пешевски: Ќе нема недостаток на огревно дрво, ланската цена ќе се задржи

There are no translations available.

 

Пешевски: Ќојлија е пример за одлична соработка помеѓу локалната и централната власт

There are no translations available.

 

Митевски: Продолжуваме со напорната работа во интерес на граѓаните

There are no translations available.

 

Општина со нулта толеранција за корупција

There are no translations available.

 

Page 1 of 2

<< Start < Prev 1 2 Next > End >>