СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ НА УЛИЦА ВО ЧИФЛИК СО СЕЧЕЊЕ НА ЛЕНТА

Вторник, 20 Септември 2016 18:29

На 20.09.2016 година во населено место Чифлик присуствуваше градоначалникот Борче

Митевски,каде свечено со сечење лента се пушти уште една улица поплочена со павер

елементи.Должината на улицата која е поплочена изнесува 170 метри. Инвестирањето во

инфраструктура во ова населено место ќе продолжи и во наредниот период каде покрај улица

ќе се изгради детски забавен парк и игралиште за кошарка.

14370190_1803720796564469_1702086466161465526_n14370133_1803720599897822_1645350908978843495_n14322765_1803720876564461_8854714739227800463_n14370055_1803720856564463_7533336438692042950_n14317624_1803720806564468_1073392869535079172_n14344318_1803720709897811_7838295941017654271_n14317579_1803720956564453_8688020443729016449_n14333114_1803720789897803_5446465851305989235_n14333607_1803720609897821_170470307948260205_n14355784_1803720716564477_276356056563868031_n14368761_1803720606564488_9176903310538277284_n14322511_1803720713231144_1865188880539718457_n

Share