СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ НА КУЛТУРНИОТ ДОМ ВО КАТЛАНОВО

На 24.02.2016 година,свечено се пушти во употреба целосно реновираниот КУЛТУРЕН ДОМ

во населено место Катланово. Истиот беше затекнат во многу лоша состојба и целосно беше

пред распаѓање.По барање на жителите од ова населено место, градоначалникот Борче

Митевски презеде активности за негово целосно реноверање а резултатот е

видлив.Сретствата за реновирањето се обезбедени од Буџетот на Општина Петровец.

12745630_1707318796204670_8459039205338733649_n12745590_1707320992871117_2548681725455791432_n12745564_1707320479537835_8832648480456811058_n12743874_1707319182871298_7860663151328061372_n12742854_1707320436204506_6209744494559351161_n12742804_1707321082871108_29605305771926962_n12742038_1707318666204683_173380320030976147_n12742008_1707319209537962_248798478201455015_n12733620_1707319939537889_2069382220933498091_n12705643_1707321126204437_8258479273865452265_n12122724_1707321002871116_3022641213479875543_n11659397_1707320486204501_4775292826509688882_n10428715_1707318636204686_9081126290136645980_n10426781_1707320982871118_5517469287324266960_n

Share