ПОСТАВУВАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА ВО Н.М.ЌОЈЛИЈА

Отпочнато е со поставување на одводна канализација во населено место Ќојлија.Вкупната

должина на канализационата мрежа е околу 1500 метри должни.Истата ќе биде завршена во

најкраток можен рок во зависност пред се од временските услови.Со поставувањето на

канализацијата проблемот со одводот за жителите на ова населено место ќе биде решен.

1294_1686613601608523_1046026599393034152_n5746_1686613658275184_3651587255747865850_n559182_1686613834941833_1396265317012809825_n580346_1686613541608529_855916217980295837_n1917005_1686613681608515_463906122009297645_n1919229_1686613778275172_5184547397544937801_n1930185_1686613781608505_5628441846520048635_n10309335_1686613678275182_890507765162431956_n10411854_1686613588275191_1626754118705377898_n

Share