БЕКАТОН УЛИЦИ И ПЕШАЧКА ПАТЕКА ВО КАТЛАНОВО

DSCN1254Во населено место Катланово досега се поплочија неколку улици со бекатон и пешачката патека во центарот на Катланово.

Сеуште се работи на поплочување и на преостанатите улици кој се во катастрофална состојба, така да жителите на ова населено место ќе добијат средени улици.

DSCN1235 DSCN1236 DSCN1240 DSCN1241 DSCN1247 DSCN1248 DSCN1250

Share