с.Средно Коњари свечено пуштање во употреба на локални улици

DSCN8423Општина Петровец продолжува со реализирање на  своите предвидени проекти, еден од тие е и поплочување на патиштата и улиците низ општината.

На жителите на населено место Средно Коњари на ден 06.06.2012 година (Среда) им беа пуштени во употреба 3(три) со бекатон поплочени улици со вкупна должина од 750 метри. Во знак на благодарност за реализираните улици жителите на н.м Средно Коњари му доделија благодарница на градоначалникот Борче Митевски и јавно му се заблагодарија.

DSCN8401 DSCN8399 DSCN8389 DSCN8369 DSCN8425 DSCN8434 DSCN8459 DSCN8463 DSCN8480

Share