Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски, денес беше во населено место Горно Коњари каде изврши увид во активностите поврзани со поставувањето на две линии за канализација во дожина од 350 метри како и поставувањето на водоводната мрежа во должина од 450 метри.

Со овој проект градоначалникот Митевски оствари уште едно предизборно ветување дадено пред жителите на ова населено место.
Општина Петровец ќе продолжи со градежни активности и во останатите населени места каде за тоа има потреба, за да жителите на тие населени места добијат подобри услови за живот.

Comments are closed.

Close Search Window