Вести|

На покана од претседателот на З.П. „Солидарност – Аеродром“ – Скопје, г-дин Димитрија Богатиновски, градоначалникот Борче Митевски денес присуствуваше на третата заедничка седница на извршните одбори на ЗП „Солидарност – Аеродром“ од Скопје и ЗП „Охрид и Дебрца“ од Охрид.

Седницата се одржа во Еко хотел „БАЊА СВЕТА НЕДЕЛА“ во Катланово. На оваа седница присуствуваше и претседателот на Сојузот на Здруженија на Пензионери на Република Македонија – м-р Адамоски Илија, каде воедно беше приреди и свечен ручек за присутните, а свое обраќање пред присутните имаше и градоначалникот Митевски.

Comments are closed.

Close Search Window