Вести|

Во спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје се одржа 50-тиот јубилеен „Златен Гонг“ – најголемата боксерска манифестација во Република Македонија. На 50-то издание од меѓународната боксерска манифестација „Златен Гонг“ учествуваа околу 60 боксери од 14 земји.

Градоначалникот Борче Митевски како поранешен боксер беше поканет да присуствува на финалните натпревари, а воедно на победниците им додели медали и пехари за постигнатиот успех и освоените резултати на оваа јубилејна боксерска манифестација.

Comments are closed.

Close Search Window