Вести|

На 25.11.2021 година на територијата на Општина Петровец се изврши превентивна дератизација на канализационите шахти согласно одредбите од Законот за заштита на населението од заразни болести и програма за спроведување на општи мерки за заштита на населението од заразни болести на подрачјето на Општина Петровец.

Воедно се изврши и дезинсекција на општинската зграда согласно споменатата програма.

Comments are closed.

Close Search Window