Вести|

Доцна синоќа се снимаше емисијата „Везилка“ на Алфа ТВ посветена на жителите на Општина Петровец која ќе го прикаже духот на традицијата и обичаите , нашиот фолклор, најубавите песни и највкусните јадења на едно место.


Гледајте ја емисијата „Везилка“ на 22.01.2023 (недела) во 12:00 часот за викендот да ви биде исполнет со многу музика, пријатни разговори и убави мигови

Comments are closed.

Close Search Window