Седници|

  1. Барање од ФК БВК Коњаре за доделување на финансиски средства
  2. Барање од ФК Петровец за доделување на финансиски средства
  3. Разгледување на предлог за донесување на Одлука за спонзорирање/наградување на талентирани ученици

Седницата ќе се одржи на 25.01.2023 година (среда) со почеток во 17:30 часот, во просториите на Општинското основно училиште Кочо Рацин Петровец.

Comments are closed.

Close Search Window