Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Вести|

Општина Петровец започна со изградба на пешачка патека во... Read More → Изградба на пешачка патека во н.м. Петровец покрај патот Р 1102

Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Вести|

Денес, во населеното место Огњанци, градоначалникот Борче... Read More → Увид во сработеното околу санацијата на објектот на МЗ Огњанци

Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Вести|

Кочо Рацин или целосно Koста Апостолов Солев Рацин роден е... Read More → Положување свежо цвеќе на споменикот на Кочо Рацин

Расчистување на дивите депонии

Вести|

Општина Петровец покрај инфраструктурните активности... Read More → Расчистување на дивите депонии

Поделени 130 прехранбени пакети со цел полесно надминување на кризата

Вести|

Општина Петровец во изминативе неколку дена за социјално... Read More → Поделени 130 прехранбени пакети со цел полесно надминување на кризата

Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Вести|

Денес, градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Read More → Увид во сработеното околу пешачката патека во Ржаничино

Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Вести|

Градоначалникот на Општина Петровец – Борче Митевски и... Read More → Словачката амбасада донираше 3.000 заштитни маски

Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Вести|

Општина Петровец за потребите на Ј.К.П. – Петровец набави... Read More → Набавени 41 пластични контејнери за собирање на смет

Увид во асфалтирањето и канализацијата во н.м. Петровец

Вести|

Градоначалникот Борче Митевски, техничкиот заменик... Read More → Увид во асфалтирањето и канализацијата во н.м. Петровец

Пуштен во употреба новиот службен вебсајт на општината

Вести|

На 20-ти април, свечено беше пуштен во употреба новиот... Read More → Пуштен во употреба новиот службен вебсајт на општината

Close Search Window
Големина на фонт